Prima paginaEvenimenteServiciiParteneriNoutatiProfilul companieiContact
Evenimente in curs
Solutii de finantare si dezvoltare a mediului rural Buzau - Braila 2019
Buzau - Braila - 20-06-2019
Evenimente viitoare
Evenimente incheiate
Solutii de finantare si dezvoltare a mediului rural 2019 Ialomita - Calarasi 2019
Ialomita - Calarasi - 11-06-2019
Soluții de dezvoltare a antreprenoriatului și comunităților locale românești ARAD 2019
Savarsin, Sala de evenimente - 02-04-2019
Soluții de dezvoltare a antreprenoriatului și comunităților locale românești Vrancea 2019
Focsani, Consiliul Judetean Vrancea - 18-02-2019
Newsletter
Adresa de e-mail

HP lanseaza o noua solutie IT pentru IMM-uri
02-12-2009

HP lanseaza o noua solutie IT pentru IMM-uri

HP lansează o serie de soluţii menite să ajute companiile mici şi mijlocii să îşi îmbunătăţească sistemul de securitate a datelor, să îşi maximizeze productivitatea #

HP lansează o serie de soluţii menite să ajute companiile mici şi mijlocii să îşi îmbunătăţească sistemul de securitate a datelor, să îşi maximizeze productivitatea şi să minimizeze riscurile, reducând în acelaşi timp costurile şi consumul de energie.

Noile oferte extind portofoliul HP Total Care de produse şi soluţii care ajută IMM-urile să îşi administreze, să-şi protejeze şi să-şi dezvolte activitatea.

"Investind acum în soluţii IT, IMM-urile vor beneficia de o poziţie puternică pentru a profita de oportunităţile de creştere presupuse de o economie în revenire şi astfel vor fi pregătite pentru succes", a spus Kathy Chou, Vicepreşedinte Worldwide Small and Midsize Business Strategy la HP. "Anunţurile de astăzi completează ofertele TotalCare şi răspund nevoilor clienţilor noştri."

"AMI a studiat mii de IMM-uri din peste 12 ţări pe durata ultimelor patru trimestre şi a observat cum actualul context economic a afectat modul în care aceste companii cumpără produse şi servicii tehnologice", a spus Anil Miglani, senior vice president, AMI-Partners.

"Pe măsură ce ne îndreptăm către ieşirea din recesiune, IMM-urile vor încerca să îşi protejeze investiţiile existente în tehnologie, dar vor dori, de asemenea, să facă noi investiţii pentru a-şi dezvolta companiile şi pentru a susţine relaţiile de afaceri construite. HP este pregătită să îşi ajute clienţii IMM-uri să crească echilibrat, punându-le la dispoziţie întregul portofoliu TotalCare".

Pentru IMM-urile care cer un înalt nivel de protecţie de date şi care vor ca sistemele mission-critical să funcţioneze fără cusur, HP pune la dispoziţie următoarele noi soluţii:

•    Soluţia HP Total Care Business Risk Mitigation oferă configuraţii personalizabile de servere şi produse de stocare, reţelistică şi securitate, ajutând astfel companiilor să îşi asigure disponibilitatea sistemelor în orice moment şi să reducă riscurile asociate breşelor de securitate. Prin implementarea acestei soluţii, precum şi a unor bune practici în administrarea datelor, IMM-urile îşi pot reduce timpii morţi cu până la 85%.

•    HP StorageWorks X500 Data Vault Series reprezintă un sistem accesibil de administrare a datelor care le permite companiilor mici să fie competitive prin îmbunătăţirea nivelului de protecţie a datelor critice şi prin automatizarea sistemelor de backup.

Astfel, noua soluţie le permite companiilor cu mai puţin de 10 calculatoare (PC şi MAC) să stocheze informaţia într-un loc comun, central, de unde pot transfera uşor fişiere către orice locaţie în care se află angajaţii. Mai mult decât atât, proprietarii acestor companii economisesc bani datorită preţurilor de achiziţie scăzute, care sunt în acest moment cu 22% mai mici decât cele ale altor soluţii asemănătoare.

•    Pachetele de soluţii HP StorageWorks X3000 Network Storage Systems High Availability reprezintă alegerea potrivită pentru obţinerea celui mai bun timp de upload, datorită combinaţiei de elemente de software şi hardware care oferă o nouă soluţie comună de stocare pentru fişiere şi aplicaţii.
În plus, fiind bazate pe HP StorageWorks X3000 Network Storage Gateways şi soluţiile de stocare HP StorageWorks MSA2000 G2, pachetele cresc eficienţa activităţii, eliminând automat fişierele duplicate, protejând împotriva avariilor driverelor şi reducând cu până la 50% timpul de instalare. Pentru a asigura un control cât mai bun al costurilor, soluţia nu necesită plata unei taxe suplimentare pentru protocoale de reţelistică, replicare de fişiere sau abilităţi de tip snapshot.

Pentru a ajuta clienţii să economisească mai mulţi bani, să fie productivi şi să se pregătească pentru ameniţările de securitate, HP anunţă:

•    Productivitate administrativă îmbunătăţită prin seria de switch-uri HP ProCurve 1810G. Această serie de produse oferă conectivitate gigabit accesibilă, ce poate fi configurată şi administrată fără să necesite personal numeros sau specializat. Ea oferă utilizatorilor opţiuni flexibile de implementare, precum un design fără ventilator pentru operaţiuni silenţioase, opţiuni de montaj pentru o implementare mai uşoară în orice locaţie şi opţiuni de securizare a reţelei pentru protecţie împotriva atacurilor de tip denial-of-service.

Modelul cu opt porturi include de asemenea o opţiune Power-over-Ethernet care asigură conectivitate chiar şi în locaţii fără surse de energie direct accesibile. Seria beneficiază de garanţia ProCurve Lifetime, ajutându-i astfel pe utilizatori să controleze mai bine costurile totale ale reţelei prin valoare adăugată maximă şi oferte diverse pentru aplicaţiile lor.

•    Notebook-ul HP ProBook 5310m, un model accesibil şi uşor, dar performant în acelaşi timp, este cel mai subţire notebook din lume, cu grosime de doar 9 inci (sau 2,286 cm) şi o greutate 1,7 kg. Ideal pentru IMM-uri mobile, acest netbook oferă o durată de viaţă a bateriei de 7 ore, include un display LED HD cu diagonală de 13,3 inch şi un procesor de voltaj standard. HP QuickWeb le permite utilizatorilor să acceseze Internetul în doar câteva secunde atunci când netbook-ul este închis.

Pentru IMM-urile care vor să se dezvolte eficient, minimizându-şi în acelaşi timp impactul asupra mediului, HP a introdus noile soluţii de imprimare şi marketing online:

•    Seria de imprimante HP Color LaserJet Professional CP5220, disponibilă în Asia şi Europa, oferă o calitate excepţională a imprimării şi performanţă în reţea, permiţându-le IMM-urilor să se promoveze la costuri accesibile.

Aceasta este prima serie de imprimante care încorporează tehnologia HP Auto-Off, prima tehnologie din industrie care sesizează singură atunci când nu se imprimă şi ajustează automat setările de alimentare cu energie. Cel mai nou produs din familia HP LaserJet se bazează pe cei 25 de ani de inovaţie, calitate, performanţă şi fiabilitate a produselor şi reprezintă, la ora actuală, cel mai înalt standard în imprimarea de business.

•    HP anunţă un nou sub-branding, introdus pentru a uşura sarcina IMM-urilor de a alege un sistem de imprimare HP LaserJet potrivit nevoilor lor. Astfel, clienţii pot alege între o linie extinsă de imprimante HP LaserJet "Professional", linie care oferă rezultate profesionale la costuri mici, sau se pot orienta către portofoliul HP LaserJet "Enterprise", dedicat marilor companii.

În final, HP a anunţat o serie de oferte îmbunătăţite pentru IMM-uri, disponibile prin partenerii săi de distribuţie, oferte care includ produse disponibile doar în canalele sale de distribuţie, programe de servicii de management a activităţii de imprimare şi soluţii certificate HP, toate menite să ajute IMM-urile să fie mai competitive în contextul pieţei actuale. Ofertele includ:

•    Produse care se vor concentra iniţial pe securitatea proceselor de lucru, a editării de imagine şi imprimării, ca şi pe job accounting, precum şi pe managementul echipamentelor.

•    Investiţii mai mari în instrumente şi programe care să le permită partenerilor specializaţi în revânzare să le ofere clienţilor lor servicii de externalizare a imprimării. În Europa, HP creează o infrastructură integrată şi pentru a intermedia o reţea de parteneri de servicii care să le permită revânzătorilor să ofere contracte de imprimare, ca şi servicii cu valoare adaugată mai mare, care înainte nu erau disponibile clienţilor IMM-uri;

•    Soluţii certificate pentru canalele de distribuţie care includ training pentru partener,  aprovizionare cu echipamente şi suport tehnic pentru vendori independenţi de soluţii software în cadrul programului HP Solutions Business Partner.

 

sursa www.smartfinancial.ro

-->
Noutati
Desfasurare seminar „FNGCIMM - garanția susținerii și dezvoltării comunității rurale” Savarsin 2 aprilie 2019

În data, de 2 aprilie 2019, a avut loc în localitatea Săvârșin, jud. Arad cel de-al doilea seminar „FNGCIMM - garanția susținerii și dezvoltării comunității rurale”, eveniment ce face parte din demersul de inf

Garanția susținerii și dezvoltării comunităților rurale - subiect al unui seminar susținut de FNGCIMM


În data de 2 aprilie 2019, începând cu ora 10.30, în Sala de Ședințe a Primăriei Săvârșin, județul Arad, va avea loc cel de-al doilea eveniment din seria de seminarii de informare “Soluții de dezvol

Banca de stat CEC Bank a anunţat că lansează un nou instrument de finanţare de tip revolving, n euro sau dolari, pentru companiile care realizează operaţiuni de export.

Creditul de tip "revolving" este o linie de finanţare pusă la dispoziţia clienţilor de către bănci, pe care aceştia o pot folosi oricând.

Parteneri

Adeplast
www.adeplast.ro

Adeplast 1
www.adeplast.ro

Adevarul Verde
www.adevarul.ro

ADL Bacau
www.adlbacau.ro

Administratia Nationala
Apele Romane

www.rowater.ro

Administratie.ro
www.administratie.ro/

AGER Business Tech
www.ager.ro/pagini/compania/istoric

AGORA
www.agora.ro

Agora News
www.agora.ro/

AIPPIMM
www.animmc.ro

Allevo
www.allevo.ro

ALPHA BANK
www.alphabank.ro

Apa Nova Compania de Apa Bucuresti
http://www.apanovabucuresti.ro/

ARIANA Agentie de Proprietate Industriala ARIANA Agentie de Proprietate Industriala
www.inregistrare-marci.ro

Asociatia Comunelor din Romania
www.acor.ro/new/index.php

Asociatia Firmelor Bihorene
www.afbh.ro

Asociatia Municipiilor din Romania
www.amr.ro/

Asociatia Oraselor din Romania
www.aor.ro/

Asociatia Romana a Compostului
http://asociatiacompostului.ro/

Autodesk
www.autodesk.com

bacaul.ro
www.bacaul.ro/

BCR
www.bcr.ro

Belballon
www.belballon.ro

Bihari Naplo
www.bihon.ro

Bihor online
www.bihon.ro

Bilant
www.bilant.ro

BIT Software
www.bitsoftware.eu/ro/

BRD - Groupe Socit
Gnrale

www.brd.ro

Brinel
www.brinel.ro/

BTL Design
www.btldesign.ro

BTL MediaCom
www.btlmediacom.com

BTL Promotion
www.btlpromotion.ro

Business Leader
www.businessleader.ro

Business Standard
www.standard.ro

Byblos
www.byblos.ro/

Camera de Comert si
Industrie Arad

www.ccia-arad.ro

Camera Deputatilor
www.cdep.ro

Capital Properties

Casa de insolventa Transilvania
www.citr.ro

Casablanca Services
www.cbs.ro

CCI Hunedoara
www.ccihd.recep.ro

CCI Valcea
www.ccivl.ro

CCIA Bacau
www.cciabc.ro

CCIA Galati
www.cciagl.xnet.ro

CCIA Giurgiu

CCIA Olt
olt.cci.ro

CCIA Sibiu
www.cciasb.ro

CCIA Teleorman
www.cciatr.ro

CCINA Constanta
www.ccina.ro

CCIR
www.ccir.ro

CEC Bank
www.cec.ro/

Celsius 2000
www.keston.com.ro

Centru de afaceri si expozitii - Mircea Cancicov
www.caebacau.ro

Centrul de Dezvoltare Manageriala
www.cdm.ro

Centrul pentru
Educatie Economica si Dezvoltare din Romania

www.ceed.ro

CG-GC SA
www.cg-gc.ro

CIROM
www.cirom.ro/

Class IT
www.classit.ro/compania-prezentare.php

ClubAfaceri.ro
www.clubafaceri.ro

Cluster Start Inovare
http://startinovare.ro/

CNIPMMR
www.immromania.ro

Coface Romania
www.coface.ro

Compania de factoring
www.companiadefactoring.ro

Computers Sharing
www.csb.ro

Comterm

Condamna Coruptia

Confederatia de Afaceri

Cotidianul Cuget Liber
www.cugetliber.ro

Craiova.ro
www.craiova.ro

CT News
www.ctnews.ro

DesignIT Web Development
www.designit.ro

Directia Apelor Jiu
www.apejiu.ro

dress&Sommer
www.dreso.com

ECO - ROM AMBALAJE
www.ecoromambalaje.ro

Ecologic 3R
www.ecologic3r.ro/

Entersoft
www.entersoft.ro/

ETA 2-U
www.eta2u.ro

Euro Property

Evenimentul zilei - Editia de Vest
www.evz.ro

Eximbank
www.eximbank.ro

Expense Reduction Analysts (ERA)
http://www.expensereduction.eu/ro/

FALR
www.falr.ro

Federatia Patronilor Bihor
www.fpb.ro

Finansbank Romania
www.finansbank.ro

Finantare.ro
www.finantare.ro

Flash Image
www.flash-image.ro

FNGCIMM - Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A.
www.fngcimm.ro

Gazeta de Sud
www.gds.ro/

Ghidul Bacaului
www.ghidulbacaului.ro/

Ghiseul Bancar
www.ghiseulbancar.ro

Green Report
www.green-report.ro

Green Report
www.greenreport.ro

HIT.ro
www.hit.ro

HP Romania
www8.hp.com/ro/ro/home.html

huon.ro
www.huon.ro

Iasi Fun
www.iasifun.ziaruldeiasi.ro/despre-noi/

IBM
www.ibm.com/ibm/ro/ro/

IMPACT SA
www.impactsa.ro

InformareRapida.ro
www.informarerapida.ro

ING BANK
www.ing.ro

ING Commercial Finance IFN S.A.
www.ingcomfin.com/ror

Ink Agency
www.btldesign.ro

Iridex Grup Plastic
www.iridexplastic.ro

IT Trends
www.ittrends.ro/

Jurnalul Bihorean
www.bihon.ro

Kaspersky
www.kaspersky.ro/despre-noi

KISS FM
www.kissfm.ro

LAV ECO MANAGEMENT
www.lavecomanagement.ro

Look Media

Magic FM
www.magicfm.ro/

Market Watch
www.marketwatch.ro/

MATRIX Business Consulting

Microsoft
www.microsoft.com/romania/misiune.aspx

Ministerul Mediului
www.mmediu.ro

Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale
www.mimmctpl.ro

Mix FM
www.mixfm.ro

Money Consulting
www.moneyconsulting.ro

Money Express
www.moneyexpress.ro

monitorul de bacau
www.monitorulbc.ro

Monitorul de Cluj
www.monitorulcj.ro

Monitorul de Galati
www.monitoruldegalati.ro/

Monitorul de Vrancea
www.monitorulvn.ro

National FM
www.nationalfm.ro

News20
www.news20.ro/

Newschannel
www.newschannel.ro

NewsIasi
www.newsiasi.ro/

NewsOutdoor
www.newsoutdoor.ro

Obiectiv - Vocea Brailei
www.obiectivbr.ro

Obiectiv Suceava
www.obiectivdesuceava.ro/

Obiectiv Tulcea

OKEY Platforma de business
http://www.eokey.ro/

Oracle
www.oracle.com/ro/

Orange Romania
www.orange.ro

OTIMMC - Constanta
www.otimmccta.ro

OTIMMC - Craiova
www.otimmc.ro/pages/otimmc-craiova.php

OTIMMC - Targoviste
www.otimmctgv.ro

OTIMMC - Targu Mures

OTIMMC CLUJ
www.aippimm.ro/otimmc/cluj-napoca/

OTIMMC Constanta
www.otimmccta.ro

OTP Bank
www.otpbank.ro

PIMM - Vrancea
www.pimm.ro

PIMM Galati
www.pimm.ro

PIMM Tulcea
www.cnipmmr.ro

PR Wave

Printec Romania
http://www.printec.ro/printecgroup.html

Progesa
www.progesa.com

Radio 1 - 21
www.radio21.ro

Radio Constanta
www.radioconstanta.ro/

Radio Delta

Radio Transilvania
www.radiotransilvania.ro

Romania Libera
www.romanialibera.ro/

ROMTELECOM
www.romtelecom.ro

RoRec
www.rorec.ro/ro/cine-suntem/despre-noi

S&T Software
www.s&t.ro

SAER
www.saer-it.eu

Sibiu Standard
www.sibiustandard.ro

Sibiu Virtual
www.sibiuvirtual.ro

Siveco
www.siveco.ro

Smart Bank
www.smartbank.ro

Smart Financial
www.smartfinancial.ro

SOCIETATE CIVILĂ DE AVOCAŢI CIONCA, BIDIGA, GODNCĂ
www.cbgsca.ro

Sodexho PASS
www.sodexhopass.ro

Softline
www.softlinegroup.com/ro/

Star Storage
www.star-storage.ro/

startups.ro
www.startups.ro

Stefanica si Asociatii
www.scpa.ro

Stiri de Cluj
www.stiridecluj.ro

StiripeScurt.ro
www.stiripescurt.ro/

Synergizer
www.synergizer.ro

Szabadsag
www.szabadsag.ro

Televiziunea Arad
www.radioteleviziuneaarad.ro

Total Soft
www.totalsoft.ro

TV Galati

TV Neptun
www.tvneptun.ro

Unicredit Leasing
www.unicreditleasing.ro/index.php/ro/despre-companie

UniCredit Tiriac Bank
www.unicredit-tiriac.ro/

UNPR
www.unpr.ro

UPC Romania
www.upcbiz.ro

Veolia
www.veolia.com

Viata Libera Galati
www.viata-libera.ro

Vodafone S.A.
www.vodafone.ro

wall-street.ro
www.wall-street.ro/

Wind 94
www.wind94.ro

WSI Pronet
www.wsipronet.ro

XEROX
www.xerox.ro

Ziare.com
www.ziare.com

Ziare.ro
ziarero.realitatea.net/

ziaresireviste.ro
www.ziaresireviste.ro/

Ziarul Adevarul.
www.adevarul.ro

Ziarul de Bacau
www.ziaruldebacau.ro

Ziarul de Iasi
www.ziaruldeiasi.ro

Ziarul de Vrancea
www.ziaruldevrancea.ro

Zitec
www.zitec.com/software-outsourcing-romania

Ziua de Constanta
www.ziuact.ro/

Ziua de Vest
www.ziuadevest.ro

© 2006 BTL Design  
Bani pe internet