Microsoft Summit 2013 o nouă generație de produse și servicii ce răspund priorităților curente ale departamentelor IT din companii.

">
Prima paginaEvenimenteServiciiParteneriNoutatiProfilul companieiContact
Evenimente in curs
Soluții pentru modernizarea și eficientizarea administrației publice locale 2019
Cluj Napoca, Univers T - 30-05-2019
Evenimente viitoare
Evenimente incheiate
Soluții de dezvoltare a antreprenoriatului și comunităților locale românești ARAD 2019
Savarsin, Sala de evenimente - 02-04-2019
Soluții de dezvoltare a antreprenoriatului și comunităților locale românești Vrancea 2019
Focsani, Consiliul Judetean Vrancea - 18-02-2019
Newsletter
Adresa de e-mail

Microsoft lansează noul val de soluții cloud pentru companii
11-11-2013

Microsoft lansează noul val de soluții cloud pentru companii

Microsoft lansează la Microsoft Summit 2013 o nouă generație de produse și servicii ce răspund priorităților curente ale departamentelor IT din companii.Microsoft lansează la Microsoft Summit 2013 o nouă generație de produse și servicii ce răspund priorităților curente ale departamentelor IT, cu care organizațiile pot valorifica în mod accelerat beneficiile oferite de cloud. Aceste oferte vin în completarea Office 365, Dynamics CRM Online și a altor servicii comerciale din portofoliul companiei și sunt parte a strategiei de cloud pentru enterprise a Microsoft.
Introducere: Cloud OS

La nivel conceptual, Cloud OS se referă la ceea ce se poate realiza cu ajutorul unui sistem de operare tradițional – management de aplicații și de hardware – doar că în termenii și la scara la care ne referim prin cloud computing.

Fundația Cloud OS este asigurată de Windows Server și Windows Azure, în completarea cărora Microsoft oferă un set de produse și servicii precum SQL Server, System Center, Windows Intune și Visual Studio. Împreună, aceste tehnologii oferă o platformă consistentă pentru infrastructură, aplicații și date, în centrul de date al clienților, în centrele de date ale furnizorilor de servicii și în cloud-ul public al Microsoft. Mai multe informații despre Cloud OS pot fi obținute de aici.
O nouă generație de soluții cloud ca răspuns la cerințele de transformare ale întreprinderilor din România

Soluțiile pentru întreprinderi lansate la Microsoft Summit 2013 se bazează pe versiuni noi ale produselor și serviciilor ce alcătuiesc din Cloud OS și răspund nevoilor de transformare ale companiilor printr-o serie de avantaje precum: modernizarea centrelor de date și crearea de infrastructuri de cloud hibrid; modernizarea aplicațiilor de business, cu posibilitatea găzduirii acestora în orice tip de cloud; înțelegerea profundă a datelor și a tendințelor de piață prin corelarea datelor structurate cu cele nestructurate; cu noile soluții, departamentele IT se vor concentra pe nevoile de business ale angajaților companiilor, pe asigurarea unei experiențe uniforme pe toate device-urile și pe capabilitățile de colaborare în organizație de oriunde și oricând.

Marius Filipaș, Server & Tools Business Group Lead, Microsoft România: „Cu Cloud OS și noile produse și servicii pe care le facem disponibile în România – Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server 2014 și Visual Studio 2013 – răspundem tendințelor din piața locală privind modernizarea centrelor de date și extinderea lor în cloud, dezvoltarea de aplicații moderne, creșterea mobilității angajaților și cerințelor pentru soluții de business intelligence bazate pe volumul mare de conținut digital produs de companii."

În legătură cu adoptarea în România a acestor tendințe, „în ultimele 6 luni putem observa o creștere de 4% în ceea ce privește host-urile virtualizate de servere noi, coroborate cu o creștere de 41% a business-ului de Windows Server pentru aceeași perioadă, față de anul trecut. O creștere spectaculoasă se înregistrează în rândul partenerilor ce comercializează soluții bazate pe Windows Azure, al căror număr a crescut cu 275% față de aceeași perioadă a anului trecut”, declară Marius Filipaș.
Cloud OS și noi scenarii de implementare, în premieră la Microsoft Summit

Noile soluții vor fi lansate de Microsoft la Microsoft Summit, în zilele de 6 și 7 noiembrie 2013. Antreprenorii, managerii de companii, dezvoltatorii și profesioniștii din domeniul IT vor putea evalua oportunitățile aduse de noile versiuni sau update-urile semnificative ale Windows Server, System Center, Visual Studio, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server, în cadrul unor analize realizate de experți ai industriei și reprezentanți ai Microsoft România.

Agenda evenimentului și informații despre speakeri sunt disponibile pe site-ul evenimentului.
Mai multe informații despre Cloud OS

Infrastructuri hibride și aplicații moderne

Una dintre cele mai apreciate soluții de business de la Microsoft, Windows Server deține, în acest moment, aproximativ 75% din cota de piață pentru sisteme de servere x86. Pentru a-i ajuta pe clienți să dezvolte o infrastructură IT care oferă servicii și aplicații continue în cloud, Microsoft le pune la dispoziție, începând cu luna octombrie, Windows Server 2012 R2 și System Center 2012 R2. Folosite împreună, aceste noi produse le permit companiilor să creeze centre de date folosind Hyper-V pentru virtualizare la scară largă; stocare de înaltă performanță cu costuri semnificativ mai mici; servicii de rețea virtualizate; și noi soluții hibride pentru asigurarea continuității afacerii. Noul Windows Azure Pack rulează pe Windows Server și System Center și le permite întreprinderilor și furnizorilor de servicii să ofere infrastructură și platforme în regim self-service din centrele lor de date.

Bazându-se pe aceste platforme hibrid de cloud, clienții pot utiliza Visual Studio 2013 și noul .NET 4.5.1, disponibile, de asemenea, începând cu luna octombrie, pentru a crea aplicații moderne pentru dispozitive și servicii. Cum dezvoltarea de software este tot mai mult utilizată în organizații, noua soluție de Modern Lifecyle Management inclusă în Visual Studio 2013 ajută echipele de dezvoltare, managerii IT și analiștii de business să dezvolte și să livreze mai rapid aplicații.
Accelerarea adoptării soluțiilor de cloud în enterprise

Pornind de la faptul că majoritatea întreprinderilor au o abordare hibridă față de cloud, Microsoft oferă atât soluții tehnologice, cât și comerciale care să îi ajute pe clienți să valorifice investițiile în soluții software on-premises pe măsură ce adoptă soluții bazate pe cloud. Începând cu 1 noiembrie, Microsoft oferă clienților cu acorduri Enterprise Agreement posibilitatea de a beneficia de prețuri reduse pentru Windows Azure, indiferent de angajamentul inițial, fără a penaliza pentru suprautilizare și prin flexibilitatea oferită de plățile anuale.
Platforma de date și analize

Ca parte a viziunii de democratizare a accesului la informații relevante din volumele mari de date digitale, Microsoft lansează un al doilea preview al SQL Server 2014. Noua versiune tehnologii in-memory fără costuri suplimentare, oferindu-le clienților de 10 până la 30 de ori mai multe îmbunătățiri de performanță fără necesitatea rescrierii aplicațiilor sau a unui hardware nou. SQL Server 2014 funcționează, de asemenea, cu Windows Azure pentru a le oferi clienților backup integrat în cloud și recuperare de date.

Pentru analiza volumelor mari de date, Microsoft lansează serviciul Windows Azure HDInsight, un serviciu bazat pe Apache Hadoop care funcționează cu SQL Server și cu instrumentede tip business intelligence utilizate la scară largă, cum sunt Microsoft Excel și Power BI pentru Office 365. Cu Power BI, datele publice și private pot fi combinate în cloud pentru vizualizări bogate și analize rapide.
Suport pentru utilizatori și dispozitive în cloud

Proliferarea aplicațiilor, datelor și device-urilor utilizatorilor conduce multe organizații spre scenarii BYOD (Bring Your Own Device). Noua versiune a Windows Intune poate fi combinată cu System Center Configuration Manager pentru a ajuta departamentele de IT să le ofere angajaților mobili acces la aplicații și date în condiții îmbunătățite de securitate, indiferent de device. Acest mediu unificat de administrare pentru PC-uri și dispozitive mobile completează noile capabilități de acces și protecție a informațiilor din Windows Server 2012 R2.

În plus, cu Windows Server 2012 R2, Microsoft lansează Microsoft Remote Desktop App, disponibil pentru descărcare în magazinele de aplicații la sfârșitul acestei luni, cu scopul de a oferi un acces facil la PC-uri și desktop-uri virtuale de pe o varietate de dispozitive și platforme.

Despre Microsoft România

„Inspirația noastră la Microsoft este să fim liderul în tehnologie și partenerul de încredere pentru viitorul României”

Anunțată în iulie 2013, noua strategie a companiei la nivel mondial va fi centrată pe crearea unei familii de device-uri și servicii pentru utilizatori individuali și pentru organizații, de care vor beneficia oamenii de pe întreaga planetă – acasă, la serviciu sau în mișcare, în activitățile pe care le prețuiesc cel mai mult. Direcțiile strategice de impact local ale Microsoft sunt Agenda Digitală pentru România, Competitivitatea Mediului de Afaceri și Crearea de Oportunități pentru Tineri. Mai multe detalii despre Microsoft în România pot fi obținute de pe această pagină.

Sursa: www.microsoft.com

-->
Noutati
Desfasurare seminar „FNGCIMM - garanția susținerii și dezvoltării comunității rurale” Savarsin 2 aprilie 2019

În data, de 2 aprilie 2019, a avut loc în localitatea Săvârșin, jud. Arad cel de-al doilea seminar „FNGCIMM - garanția susținerii și dezvoltării comunității rurale”, eveniment ce face parte din demersul de inf

Garanția susținerii și dezvoltării comunităților rurale - subiect al unui seminar susținut de FNGCIMM


În data de 2 aprilie 2019, începând cu ora 10.30, în Sala de Ședințe a Primăriei Săvârșin, județul Arad, va avea loc cel de-al doilea eveniment din seria de seminarii de informare “Soluții de dezvol

Banca de stat CEC Bank a anunţat că lansează un nou instrument de finanţare de tip revolving, n euro sau dolari, pentru companiile care realizează operaţiuni de export.

Creditul de tip "revolving" este o linie de finanţare pusă la dispoziţia clienţilor de către bănci, pe care aceştia o pot folosi oricând.

Parteneri

Adeplast
www.adeplast.ro

Adeplast 1
www.adeplast.ro

Adevarul Verde
www.adevarul.ro

ADL Bacau
www.adlbacau.ro

Administratia Nationala
Apele Romane

www.rowater.ro

Administratie.ro
www.administratie.ro/

AGER Business Tech
www.ager.ro/pagini/compania/istoric

AGORA
www.agora.ro

Agora News
www.agora.ro/

AIPPIMM
www.animmc.ro

Allevo
www.allevo.ro

ALPHA BANK
www.alphabank.ro

Apa Nova Compania de Apa Bucuresti
http://www.apanovabucuresti.ro/

ARIANA Agentie de Proprietate Industriala ARIANA Agentie de Proprietate Industriala
www.inregistrare-marci.ro

Asociatia Comunelor din Romania
www.acor.ro/new/index.php

Asociatia Firmelor Bihorene
www.afbh.ro

Asociatia Municipiilor din Romania
www.amr.ro/

Asociatia Oraselor din Romania
www.aor.ro/

Asociatia Romana a Compostului
http://asociatiacompostului.ro/

Autodesk
www.autodesk.com

bacaul.ro
www.bacaul.ro/

BCR
www.bcr.ro

Belballon
www.belballon.ro

Bihari Naplo
www.bihon.ro

Bihor online
www.bihon.ro

Bilant
www.bilant.ro

BIT Software
www.bitsoftware.eu/ro/

BRD - Groupe Socit
Gnrale

www.brd.ro

Brinel
www.brinel.ro/

BTL Design
www.btldesign.ro

BTL MediaCom
www.btlmediacom.com

BTL Promotion
www.btlpromotion.ro

Business Leader
www.businessleader.ro

Business Standard
www.standard.ro

Byblos
www.byblos.ro/

Camera de Comert si
Industrie Arad

www.ccia-arad.ro

Camera Deputatilor
www.cdep.ro

Capital Properties

Casa de insolventa Transilvania
www.citr.ro

Casablanca Services
www.cbs.ro

CCI Hunedoara
www.ccihd.recep.ro

CCI Valcea
www.ccivl.ro

CCIA Bacau
www.cciabc.ro

CCIA Galati
www.cciagl.xnet.ro

CCIA Giurgiu

CCIA Olt
olt.cci.ro

CCIA Sibiu
www.cciasb.ro

CCIA Teleorman
www.cciatr.ro

CCINA Constanta
www.ccina.ro

CCIR
www.ccir.ro

CEC Bank
www.cec.ro/

Celsius 2000
www.keston.com.ro

Centru de afaceri si expozitii - Mircea Cancicov
www.caebacau.ro

Centrul de Dezvoltare Manageriala
www.cdm.ro

Centrul pentru
Educatie Economica si Dezvoltare din Romania

www.ceed.ro

CG-GC SA
www.cg-gc.ro

CIROM
www.cirom.ro/

Class IT
www.classit.ro/compania-prezentare.php

ClubAfaceri.ro
www.clubafaceri.ro

Cluster Start Inovare
http://startinovare.ro/

CNIPMMR
www.immromania.ro

Coface Romania
www.coface.ro

Compania de factoring
www.companiadefactoring.ro

Computers Sharing
www.csb.ro

Comterm

Condamna Coruptia

Confederatia de Afaceri

Cotidianul Cuget Liber
www.cugetliber.ro

Craiova.ro
www.craiova.ro

CT News
www.ctnews.ro

DesignIT Web Development
www.designit.ro

Directia Apelor Jiu
www.apejiu.ro

dress&Sommer
www.dreso.com

ECO - ROM AMBALAJE
www.ecoromambalaje.ro

Ecologic 3R
www.ecologic3r.ro/

Entersoft
www.entersoft.ro/

ETA 2-U
www.eta2u.ro

Euro Property

Evenimentul zilei - Editia de Vest
www.evz.ro

Eximbank
www.eximbank.ro

Expense Reduction Analysts (ERA)
http://www.expensereduction.eu/ro/

FALR
www.falr.ro

Federatia Patronilor Bihor
www.fpb.ro

Finansbank Romania
www.finansbank.ro

Finantare.ro
www.finantare.ro

Flash Image
www.flash-image.ro

FNGCIMM - Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A.
www.fngcimm.ro

Gazeta de Sud
www.gds.ro/

Ghidul Bacaului
www.ghidulbacaului.ro/

Ghiseul Bancar
www.ghiseulbancar.ro

Green Report
www.green-report.ro

Green Report
www.greenreport.ro

HIT.ro
www.hit.ro

HP Romania
www8.hp.com/ro/ro/home.html

huon.ro
www.huon.ro

Iasi Fun
www.iasifun.ziaruldeiasi.ro/despre-noi/

IBM
www.ibm.com/ibm/ro/ro/

IMPACT SA
www.impactsa.ro

InformareRapida.ro
www.informarerapida.ro

ING BANK
www.ing.ro

ING Commercial Finance IFN S.A.
www.ingcomfin.com/ror

Ink Agency
www.btldesign.ro

Iridex Grup Plastic
www.iridexplastic.ro

IT Trends
www.ittrends.ro/

Jurnalul Bihorean
www.bihon.ro

Kaspersky
www.kaspersky.ro/despre-noi

KISS FM
www.kissfm.ro

LAV ECO MANAGEMENT
www.lavecomanagement.ro

Look Media

Magic FM
www.magicfm.ro/

Market Watch
www.marketwatch.ro/

MATRIX Business Consulting

Microsoft
www.microsoft.com/romania/misiune.aspx

Ministerul Mediului
www.mmediu.ro

Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale
www.mimmctpl.ro

Mix FM
www.mixfm.ro

Money Consulting
www.moneyconsulting.ro

Money Express
www.moneyexpress.ro

monitorul de bacau
www.monitorulbc.ro

Monitorul de Cluj
www.monitorulcj.ro

Monitorul de Galati
www.monitoruldegalati.ro/

Monitorul de Vrancea
www.monitorulvn.ro

National FM
www.nationalfm.ro

News20
www.news20.ro/

Newschannel
www.newschannel.ro

NewsIasi
www.newsiasi.ro/

NewsOutdoor
www.newsoutdoor.ro

Obiectiv - Vocea Brailei
www.obiectivbr.ro

Obiectiv Suceava
www.obiectivdesuceava.ro/

Obiectiv Tulcea

OKEY Platforma de business
http://www.eokey.ro/

Oracle
www.oracle.com/ro/

Orange Romania
www.orange.ro

OTIMMC - Constanta
www.otimmccta.ro

OTIMMC - Craiova
www.otimmc.ro/pages/otimmc-craiova.php

OTIMMC - Targoviste
www.otimmctgv.ro

OTIMMC - Targu Mures

OTIMMC CLUJ
www.aippimm.ro/otimmc/cluj-napoca/

OTIMMC Constanta
www.otimmccta.ro

OTP Bank
www.otpbank.ro

PIMM - Vrancea
www.pimm.ro

PIMM Galati
www.pimm.ro

PIMM Tulcea
www.cnipmmr.ro

PR Wave

Printec Romania
http://www.printec.ro/printecgroup.html

Progesa
www.progesa.com

Radio 1 - 21
www.radio21.ro

Radio Constanta
www.radioconstanta.ro/

Radio Delta

Radio Transilvania
www.radiotransilvania.ro

Romania Libera
www.romanialibera.ro/

ROMTELECOM
www.romtelecom.ro

RoRec
www.rorec.ro/ro/cine-suntem/despre-noi

S&T Software
www.s&t.ro

SAER
www.saer-it.eu

Sibiu Standard
www.sibiustandard.ro

Sibiu Virtual
www.sibiuvirtual.ro

Siveco
www.siveco.ro

Smart Bank
www.smartbank.ro

Smart Financial
www.smartfinancial.ro

SOCIETATE CIVILĂ DE AVOCAŢI CIONCA, BIDIGA, GODNCĂ
www.cbgsca.ro

Sodexho PASS
www.sodexhopass.ro

Softline
www.softlinegroup.com/ro/

Star Storage
www.star-storage.ro/

startups.ro
www.startups.ro

Stefanica si Asociatii
www.scpa.ro

Stiri de Cluj
www.stiridecluj.ro

StiripeScurt.ro
www.stiripescurt.ro/

Synergizer
www.synergizer.ro

Szabadsag
www.szabadsag.ro

Televiziunea Arad
www.radioteleviziuneaarad.ro

Total Soft
www.totalsoft.ro

TV Galati

TV Neptun
www.tvneptun.ro

Unicredit Leasing
www.unicreditleasing.ro/index.php/ro/despre-companie

UniCredit Tiriac Bank
www.unicredit-tiriac.ro/

UNPR
www.unpr.ro

UPC Romania
www.upcbiz.ro

Veolia
www.veolia.com

Viata Libera Galati
www.viata-libera.ro

Vodafone S.A.
www.vodafone.ro

wall-street.ro
www.wall-street.ro/

Wind 94
www.wind94.ro

WSI Pronet
www.wsipronet.ro

XEROX
www.xerox.ro

Ziare.com
www.ziare.com

Ziare.ro
ziarero.realitatea.net/

ziaresireviste.ro
www.ziaresireviste.ro/

Ziarul Adevarul.
www.adevarul.ro

Ziarul de Bacau
www.ziaruldebacau.ro

Ziarul de Iasi
www.ziaruldeiasi.ro

Ziarul de Vrancea
www.ziaruldevrancea.ro

Zitec
www.zitec.com/software-outsourcing-romania

Ziua de Constanta
www.ziuact.ro/

Ziua de Vest
www.ziuadevest.ro

© 2006 BTL Design  
Bani pe internet